Nieuwe shop Knaldeals.com

Koppeling AFAS Profit met webservices

Na maanden van voorbereiding is de nieuwe webshop Knaldeals.com gelanceerd. De shop biedt verschillende accessoires voor smartphones en tablets. En dat voor knalprijzen!

Bij Knaldeals.com spaar je bij iedere bestelling voor korting bij een volgende bestelling. Bij de meeste bestellingen stuurt Knaldeals.com een gratis product mee.

De webshop is grotendeels te beheren vanuit AFAS Profit. Met behulp van webservices wordt productinformatie uit AFAS op de webshop geplaatst. Bestellingen uit de webshop worden op hun beurt automatisch in AFAS geplaatst. De verdere afhandeling van bestellingen, pakbonnen en facturen gebeurt in AFAS. Uiteraard wordt de status hiervan weer automatisch teruggekoppeld aan de webshop en aan de klant.

Opdrachtgever Hans van Embden van CobraXL reageert zeer tevreden:

"De jarenlange samenwerking heeft weer geresulteerd in een unieke website die flexibel en snel is. De site is online te beheren en heeft een 100% integratie met AFAS. Er is samen goed nagedacht over usability en we zijn heel erg blij met het resultaat. Ook de volgende projecten zullen in samenwerking met BSID ontwikkeld worden."

Bekijk de webshop op www.knaldeals.com.

Overige nieuwsberichten

Toon oudere nieuwsberichten »